onsdag 11. august 2010

Mandagstema - Livsglede!Livsglede -et utrolig fint tema men alikevel vanskelig å beskrive både i ord og bilder. Jeg vil allikevel prøve! Livsglede har ingenting med alder å gjøre- Livsglede handler om å oppleve livet enten alene eller sammen med noen. Hverdagslykke er den viktigste livsgleden jeg kan tenke meg. Det er tross alt ikke på dyre ferieturer man finner den beste livsgleden - livsglede kan man egentlig ikke finne for den må man bære med seg og velge å bruke. Noen sier at det ikke handler om hvordan man har det men hvordan man tar det. Kanskje er det sant?

På bildene ser vi Leon som sitter i hvitveisskogen bak huset vårt og dette utrykket i fjeset hans og stemningen rundt han - det handler om livsglede! Det å se sine barn glade og lykkelige gir meg som mamma masse livsglede. Ta vare på slike bilder i form av bilder og scrapbook også.
Det andre bildet er av to mennesker som har levd sammen nesten et helt liv, Ingjerd og Per - så flotte de er sammen! Per er nå død men Ingjerd lever videre. Det å ha det bra sammen med de nærmeste er livsglede - det er en glede alle burde få oppleve!

4 kommentarer:

 1. Tak for din kommentar :-) Ja, du har ret. Du rammer noget meget væsentligt.

  SvarSlett
 2. Dette var jammen meg to flotte bilder som virkelig viser livsglede.Blir glad av sånne bilder:-)

  SvarSlett
 3. Så nydelige og stemningsfulle bilder.

  SvarSlett
 4. For noen koselige bilder, og for et koselig tema du tar opp. Jeg tror ikke det er alle forunt å oppleve livsglede i dag, faktisk. Mange tror nok livsglede er det samme som "å glede seg til noe"/"forventning om noe". De skjønner ikke at livsglede er her og nå.

  Akkurat DETTE øyeblikket kunne vært deres livsglede, men de skjønte det ikke, fordi de hadde nok med å glede seg til sydenturen om 14 dager, hehe. Nuvel. Sånn kan det gå. ;0)

  SvarSlett